lauantai 3. toukokuuta 2014

Vappugospel 30.4.2014

Everyday Sunday

Elikkäs vappuaattona lähdin vähän aikaisemmin töistä ja suunnattiin kahden aikoihin seurakunnan porukan kanssa kohti Kouvolaa ja Vappugospelia (eli tuttavallisemmin vg:tä). Oltiin vähän ennen viittä paikalla ja otettiin rannekkeet ranteeseen ja lähdettiin viettään upeeta vappua musiikin ja hyvän sanoman parissa.
Vappugospel eli VG on Suomen suurin vapputapahtuma ja se järjestettiin keskiviikkona jo 29. kerran Kouvolan jäähallilla. Itse olin VG.ssä kolmatta kertaa ja olipahan taas hieno reissu!


Aluksi kuljeskeltiin parin esiintyjän verran siellä täällä ja vaan hengailtiin. Mä olin heti ihan fiiliksissä, mun kaverit Merja (joka löytyykin muutamasta kuvasta) sekä Hanne vähän koomas..mutta kun Ruudolf ja Karri koira aloittivat shownsa, pääsivät hekin bailufiiliksiin ja mentiinkin sit permannolle vähän jammaileen mm. Leijonakunugaslauluu ja Mammat riivaata. Rap-session jälkeen tilatiinkin sitten pizzaa ja syötiin kahviossa. Kouvolan Pizza Bella, pelastit meidät nälkäkuolemalta jälleen kerran - kiitos!

 

Syönnin jälkeen alkoikin railakas Dance-messu, johon osallistuttiin ehdottomasti, koska haluttiin varmistaa paikat eturiviin, kun pääesiintyjä, brittilainen LZ7, alkaisi muutaman tunnin päästä soittaa. Eli siis oltiin ruokailun jälkeen permannolla yhtäkyytiä eturivissä sellaset kolme tuntia. Älkää edes kysykö, kuinka mun jalat jakso sen, koska en itsekään tiedä. Tsempattiin Merjan ja muiden meidän ryhmäläisten kaa toisiamme, että kyllä tää odotus vielä palkitaan, kun LZ7 tulee kohta, me ei voida luovuttaa nyt!! :D Niin ja ootettiin me siinä Dance-messussa myös yhtä esiintyjää, eli suomalaista Audilea, joka soittaa ihan tajuttoman upeeta dancemusaa. Eli suomeksi sanottuna oltiin jo ihan poikki tanssimisesta Audilen jälkeen. Onneks Audilen jälkeen järkkärit heitteli meille vesipulloja, ettei pökrättäis siihen älyttömään kuumuuteen - kiitos heille!

LZ7!!
 

Ja se LZ7:n keikka oli ihan mieletön! Oon aina pitänyt niiden musiikista, mutten oo ollut kuitenkaan mikään Big Fan. Toi keikka kuitenkin jotenkin kosketti mua tosi paljon, en tiiä miksi. En oo hirveen hyvä englannissa, mutta tuolla ymmärsin kaiken, mitä ne välijuonnoissa sanoi ja suurimman osan biisin sanoistakin. Ja eihä sillä kielellä ole merkitystä, tärkein meitä yhdistävä tekijähän on usko samaan Jeesukseen.  Ne kertoi tosi koskettavia asioita ja mut vaan täytti sanoinkuvailematon onnellisuus siitä, että sain olla eturivissä kuuntelemassa niiden keikkaa - kyllä, jos mä en aiemmin ollut suuri fani, nyt todellakin olen sitä! Kiitos LZ7 upeasta keikasta, yksi fani kiittää koko sydämestänsä!


 Kotona oltiin kolmen aikaan yöllä, ajettiin siis suoraan Jämsään. Bussissa oli hyvä palautua keikan tuomasta rasituksesta nukkumalla pienet puolen tunnin päikkärit, vai oisko parempi sana yökkärit? :D Merja tuli mun luo yöksi ja herättiin aamulla puoli kahdeltatoista. Myöhäinen brunssi ja Merja lähti kotiin. Nukahdin vahingossa uudestaan ja heräsin neljältä...hups! No, illalla iskä haki mut viettää pidennettyä viikonloppua porukoille ja vasta nyt mulla on aikaa jakaa tämä kolmas ja unohtumaton vappugospel-reissu teidän kanssa. Oli ihan superia!


 Hyvää viikonloppua teille kaikille lukijoille! Tämä odottaa ihan sikana sitä, että pääsen näkemään LZ7:n vielä joskus uudestaan - marraskuussa viimeistään! :)

~ Roosa ~

 Ps. Alan viikonlopun aikana kokoilemaan kysymyksiin vastauspostausta, ensi viikolla viimeistään saatte kysymyksiinne vastaukset! ;)




2 kommenttia:

  1. Milloin ja minne lz7 on tulossa keikalle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LZ7 tulee jo elokuussa Keuruulle Isoon kirjaan esiintymään ja marraskuussa LZ7:n voi nähdä Turussa Maata Näkyvissä -festareilla :)

      Poista

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3