lauantai 13. syyskuuta 2014

Tää ei oo ihan haudanvakavaa...




On tää amk-opiskelu niiiin erilaista lukioon verrattuna. Teorian ohella leikitään, lauletaan, näytellään ja yhtenä kauniina iltapäivällä viime viikolla lähdimme metsäretkelle Törmälän maastoon. Kyllä sielu lepäsi!
   Törmälässä kiersimme jonkin sortin luontopolun/vaellusreitin, joka kulki Törmä-järven ympäri. Maasto vaihteli hyvin paljon, välillä oli helppoa polkua, välillä taiteiltiin kivikolla (varsinkin minun tapauksessani ;) ), mutta hengissä sieltä selvittiin! Allekirjoittanut ei jälkikäteen yhtään harmitellut vaelluskenkä-valintaansa - säilyipä nilkat nyrjähdyksiltä! Retkellämme siis välillä pysähdyimme jollekin välitauko-paikalle, jossa joku meistä veti jonkun leikin toisille ja muutamat etsivät "aarteita" ja taas eteenpäin! Matkalta löytyi myös hyviä puolukkapaikkoja. Viimeisellä pysähdyspaikalla syötiin eväät ja ryhmähenkeä kohotettiin kuljettamalla avaruusrakettiamme eripituisten lankojen varassa lähtöpaikalle, hyvin vaihtelevan maaston kautta. Hyvinhän se lensikin, mutta täytyy myöntää, että tuotekehittelyä täytyy vähän tehostaa, että noista raaoista kananmunista saadaan kivenkovia ja kaikenkestäviä astronautteja ;)
   Kyllä me siinä välillä puhuttiin, että on tääkin koulunkäyntiä, pakataan reput ja lähdetään kävelemään ja leikkimään luontoon. Mutta toisaalta, ei pidä unohtaa sitäkään seikkaa, että tämäkin kuuluu meidän tulevaan koulutukseen. Mistä sitä tietää, jos jonkun meidän tulevaisuuden työnkuvaan kuuluu myös luontoretkien sun muiden vetämistä?
   

EDIT: Tää on reilun viikon maannut luonnoksissa, koska on ollut niin vaikeeta kopioida kuvat ryhmämme facebook-ryhmästä. Anteeksi! Yritetän taas vähän panostaa tähän bloginkin päivittelyyn :)

~ Roosa ~

PS. Kuvat otti yksi ryhmäläisemme, kiitos siis hänelle kuvista. En lyönyt nyt vesileimoja (koska ensinnäkään kuvat eivät ole mun käsialaa), joten ettehän kopioi! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3